Nyjet-Arkivit për » Liqeni i Ohrit «

Lasgushi – Poet i Bukurisë Magjike Kujtime nga Naum Prifti

Lasgushi – Poet i Bukurisë Magjike Kujtime nga Naum Prifti “…se qeveria është si ai hajvani i madh që shkon rrugës dhe i shkel marauzhgat me këmbë pa i vënë re.” Lasgush Lasgushi në Lexo Me Teper.

Në dy anët e një Liqeni… nga Adriatik Riza Dosti

Në dy anët e një Liqeni… nga Adriatik Riza Dosti Perëndim i vagëlluar mi Liqerin pa kufir Po përhapet dal-nga-dale një pluhúrë si një hije. Nëpër Mal e nër Lëndina shkrumb’ i natës që Lexo Me Teper.

Fqinji i Bodrumit tregim nga Edmond Hasani

Fqinji i Bodrumit tregim nga Edmond Hasani I vjen gjithmonë era hudhra nga goja, e pavarsisht se dua ta shikoj me simpati, kur ja ndjej edhe aromën e rakisë e shmang takimin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook