Nyjet-Arkivit për » Leobardo Voci «

Rrugëtim me veprën dhe artin e Mr. Leonardo Voci

Rrugëtim me veprën dhe artin e Mr. Leonardo Voci -Ka lindur në Bajzë të Shkodrës më 22.12.1968. -Artist Profesionist, Drejtor i Sindikatës së Pavaruar të Piktorëvedhe Skulptorëve të Shqipërisë 2004-2008 -Mbaron studimet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook