Nyjet-Arkivit për » Lao Tzu «

Lao Tzu (604-531 p.K) – Fjala

“Fjalët e sinqerta s’janë gjithnji edhe të bukura, ashtu si edhe fjalët e bukura s’janë gjithnji edhe të sinqerta…!”

Lao Tzu (604-531-p.K.)- Fati juaj

Mendimet e tua bahen fjalë, fjalët e tua bahen veprime, Veprimet e tua sjellin huqet, huqet e tua bahen karakteri yt  … dhe karakteri juaj – bahet fati juaj.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook