Nyjet-Arkivit për » Kriza Shqiptare «

Piramida e përmbysur e përfaqësimit dhe zgjidhja për krizat nga Afrim Krasniqi

Piramida e përmbysur e përfaqësimit dhe zgjidhja për krizat nga Afrim Krasniqi Krizat politike të viteve të fundit nuk janë kriza mosbesimi midis palëve politike dhe as çështje parimesh, – por Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook