Nyjet-Arkivit për » Kolegjit Penal të Gjykatës së Lartë «

Letra e fundit e Havzi Nelës – dhe Fotoja e Fundit e tij

Letra e fundit e Havzi Nelës – dhe Fotoja e Fundit e tij  Letra e fundit që ka shkruar në jetën e tij Havzi Nela drejtuar shtetit është ankimi kundër Vendimit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook