Nyjet-Arkivit për » “Kohë e pamjaftueshme” «

Shpend Sollaku – Noé: Kohë e mjaftueshme… Shkrimtarët dhe politika

Shpend Sollaku – Noé: Kohë e mjaftueshme – Shkrimtarët dhe politika… “Gazeta Shqiptare” 26 nëntor 2013 (Ngacmuar prej librit “Kohë e pamjaftueshme” e Elena Kadare) Raporti i shkrimtarëve me politikën është po aq Lexo Me Teper.

Një vepër shumëplanshe, një dëshmi letrare e historike nga Dine Dine

Një vepër shumëplanshe, një dëshmi letrare e historike që do t’iu shërbejë brezave që vijnë nga Dine Dine (Dielli) Shpesh na ndodh që t’i hymë leximit të një libri thjeshtë të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook