Nyjet-Arkivit për » Klodjan Rasha «

Për të tretën ditë vazhdoi në Tiranë dhe Durrës protesta të rinisë antiqeveritare…

E respektoj këtë kërkesë të rinisë nga Vehap Kola U desh të kalonin 30 vite që të rinjtë e Shqipërisë të vihen edhe njëherë përballë një tufe të moshuarish që kërkojnë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook