Nyjet-Arkivit për » Kennanit «

Debat mbi Judaizmin: Ariana S. Bino – Dhimitër Kristo

Mbi Judaizmin dhe konfliktin midis Testamentit të Vjetër dhe të Riut! Ariana Strati Bino (D.Mendimit) Judaizmi është një ndër fetë e para dhe më të vjetra në tëre historinë e besimeve. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook