Nyjet-Arkivit për » Judaizmi «

Debat mbi Judaizmin: Ariana S. Bino – Dhimitër Kristo

Mbi Judaizmin dhe konfliktin midis Testamentit të Vjetër dhe të Riut! Ariana Strati Bino (D.Mendimit) Judaizmi është një ndër fetë e para dhe më të vjetra në tëre historinë e besimeve. Lexo Me Teper.

“Toka e Premtuar” – debat mbi një letër t’Einsteinit Klodi Stralla

Albert Einsteini dhe Bibla Letra e mëposhtme, mban datën 3 Janar 1954, vetëm një vit para vdekjes të tij, ajo është pjesë e një korespondence që ai pati me fizikantin Eric Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook