Nyjet-Arkivit për » Joseph Ratzinger «

Çka dëshmon dhe çka fsheh pasthënia e “Mesharit” të Buzukut – nga Anton Nikë Berisha

Çka dëshmon dhe çka fsheh pasthënia e “Mesharit” të Buzukut nga Anton Nikë Berisha 1.Rëndësia dhe “historiku” i shkurtër i Pasthënies Rëndësia e Pasthënies së veprës së Gjon Bdek Buzukut “Meshari” (1555) është Lexo Me Teper.

Mbrojtës i besimit, traditës dhe ortodoksisë Mirënjohje për Papa Benediktin XVI - nga Albert Bikaj

Papa Benedikti i XVI (16 pril 1927 – 31 dhjetor 2022) Mbrojtës i besimit, traditës dhe ortodoksisë Mirënjohje për Papa Benediktin XVI  nga Albert Bikaj Lajmin për vdekjen e Papa Benediktit XVI e mora Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook