Nyjet-Arkivit për » Joseph Campbell «

Origjina dhe simbolet e flamurit Shqiptar nga Maksim Zotaj

Origjina dhe simbolet e flamurit Shqiptar nga Maksim Zotaj “Flamuri Shqiptar ashtu si dhe gjuha e tij, kanë karakter kozmik, andaj ai duket se është po aq i vjetër sa dhe vet Lexo Me Teper.

Joseph Campbell (1904-1987) – Ndërdyshja

“Shpella ku ti frikesh të futesh, fsheh thesarin që ti po kërkon…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook