Nyjet-Arkivit për » Jean-Leon Gerome «

Mitet përmes kryeveprave në dy piktura të Rubens dhe Jerome

Mitet përmes kryeveprave në dy piktura të Rubens dhe Jerome Miti “Pero” ose “Mirbërësja romane” – Rubens “Romania mëshiruese” është historia e një gruaje të quajtur Pero, e cila fshehurazi e ushqeu Lexo Me Teper.

Bota Shqiptare në veprat e piktorit Jean-Leon Gerome… nga Ilir Seci

Bota Shqiptare në veprat e piktorit Jean-Leon Gerome… nga Ilir Seci Piktori francez, Jean-Léon Gerome, është një nga mjeshtrat e mëdhenj të pikturës botërore, veprat e të cilit janë të ekspozuara nëpër Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook