Nyjet-Arkivit për » Ismete Selmanaj Leba «

Nji Like – si kërcënim publik! – nga Ismete Selmanaj Leba

Nji Like – si kërcënim publik! nga Ismete Selmanaj Leba Jam e shokuar! Një mikesha ime e shtrenjtë me të cilën jemi rritur bashkë dhe e kam njëlloj si motrat e mia, Lexo Me Teper.

Porta a Porta – 6 mars 2019 – Opinione – Kryeministri Rama – Gazetari Vespa

Porta a Porta – 6 mars 2019 – Opinione Kryeministri Rama – Gazetari Vespa Kush jep informacione te rreme per rrogat? nga Ismete Selmanaj Leba Dje në emisionin e Rai Uno-s “Porta a Porta” Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook