Nyjet-Arkivit për » Iliriana A. Bajo «

“Lëvizja “MJAFT” – Ndryshim pozitiv në mendësinë Shqiptare” – nga Ismail Kadare, shkrimtari më i njohur shqiptar

Këta janë MJAFT-i në 2006! Shikojini mirë se sot të gjithë i keni aktiv në politikë, kryesisht në PS dhe organizma tjerë ndihmëse. Prandaj kërkon shoqëria civile hapjen e sistemit. Për faktin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook