Nyjet-Arkivit për » Ilia Vinjau «

Ilia Vinjau – një jetë me kitarë e serenatë ndër buzë – Profil i një serenatisti të shquar korçar – nga Raimonda Moisiu

Shpirti dhe Ikona i Serenatave Korçare – Ilia Vinjau! nga Raimonda Moisiu Shuhet serenatisti i shquar veteran…  Nuk ishin natyrisht vargjet apo melodia e serenatave të Vivaldit, apo sonata e Bethovenit, as të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook