Nyjet-Arkivit për » Hysen Bukoshi «

Kalimi i Kufirit dhe Udhëtimi nga një burg te një tjetër…

Kalimi i Kufirit dhe Udhëtimi nga një burg te një tjetër… Historia e dhimbshme e shqiptarit të Kosovës, Fazli Deliu, që u arratis nga dhuna e UDB-së për të rënë në dhunën Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook