Nyjet-Arkivit për » Hazbi Lamçe «

Qypi me Mjaltë i komunistit Halim Xhelo Koçia… nga Bedri Çoku

Qypi me Mjaltë i komunistit Halim Xhelo Koçia… nga Bedri Çoku* “…Komunistet e parë që futën lugën, thirrën në kupë të qiellit: “Mjaltë, o popull, mjaltë…!” Tani ata s’po thërrasin më, sepse Lexo Me Teper.

Madhështia e mos-harresës… Shpëtim Hereni rrëfen kujtime të Bajram Herenit

Madhështia e mos-harresës…  Shpëtim Hereni rrëfen kujtime të Bajram Herenit  Kur të nderon edhe kundërshtari! Ishim duke punuar në Uzinën e Superfosfatit në Laç, vjen komandanti i kampit Hazbi Lamçe, dhe na nxjerrin në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook