Nyjet-Arkivit për » Gjon Neçaj «

Tyrbet dhe Njerëzit e Mirë – Metafora të shlodhjes shpirtërore… nga Gjon Neçaj

Njeriu i Mire Dervish Luzha (1904-1985)   Tyrbet dhe Njerëzit e Mirë Metafora të shlodhjes shpirtërore… nga Gjon Neçaj Në automjetet e tropojanëve sheh shpesh disa varëse-fotografi ku dallohet një portret njeriu mjekërgjatë Lexo Me Teper.

Gjurmë të hershme në Nikaj-Mërtur nga Gjon Neçaj

Gjurmë të hershme në Nikaj-Mërtur nga Gjon Neçaj Prej vitesh, nga hulumtues të ndryshëm lokal dhe kombëtar kanë hedhur plane për të gjurmuar dhe eksploruar këtë zonë të panjohur të Lexo Me Teper.

Gjama malsore, ose kur qajnë burrat! nga Gjon Neçaj

 Gjama malsore, ose kur qajnë burrat! nga Gjon Neçaj Nisi me Skënderbeun mbaroi me një… burrë nga Peraj Në Shqipërinë e veriut, kryesisht në regjionet e Nikaj-Merturit, Dukagjinit, disa krahinave të Pukës, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook