Nyjet-Arkivit për » Genti Kruja «

Dr. Haxhi Hafiz Hasan Kaduku (1865-1948), Stomatologu i parë shqiptar – Materiali u mblodh Genti Kruja & Hamit Boriçi

Dr. Haxhi Hafiz Hasan Kaduku (1865-1948), Stomatologu i parë shqiptar Materiali u mblodh Genti Kruja & Hamit Boriçi Dr. Hasan Kaduku ishte vëllai i madh i Haxhi Ibrahim Kadukut, i cili Lexo Me Teper.

Historia e komandantit legjendar Hasan Riza Pasha nga Dr. Genti Kruja

Historia e komandantit legjendar Hasan Riza Pasha nga Dr. Genti Kruja Në kohën kur në Vlorë më 28 nëntor 1912, u shpall Pavarësia, të Katër Vilajetet Shkodra, Kosova, Janina dhe Manastiri Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook