Nyjet-Arkivit për » Gani Luboteni «

Monologu i Albert Kamys nga Anton Pashku

Monologu i Albert Kamys nga Anton Pashku Albert Kamy: “I hueji”, roman, botoi SGB “Rilindja” Ja çfarë shkruante shkrimtari Anton Pashku, në kohën kur sa kishte mbushur 25 vjet dhe kishte botuar librin Lexo Me Teper.

Kudo që ka shqiptarë, ka edhe katedra të gjuhës shqipe, pos në Turqi… Prend Buzhala

Kudo që ka shqiptarë, ka edhe katedra të gjuhës shqipe, pos në Turqi… Prend Buzhala (Çaste Shkrimi IV, 61) 1. Shkrimi i këtushëm është një përmbledhje informacionesh, copëza të zgjedhura, fragmente, që janë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook