Nyjet-Arkivit për » Fuat Toptani «

Kirurgia e parë gjinekologe femër në Shqipëri – Qamuran Toptani e njohur nga të gjithë si Lona Toptani – nga Ervina Toptani

Kirurgia e parë gjinekologe femër në Shqipëri Qamuran Toptani e njohur nga të gjithë si Lona Toptani nga Ervina Toptani Lona Toptani lindi në Tiranë në vitin 1911. Bijë e Myzafer dhe Lexo Me Teper.

Qemoran Toptani – nga Universiteti i Romës – te beteja e mbijetesës

Qemoran Toptani (1912-1981) nga Universiteti i Romës – te beteja e mbijetesës E bija e Fuatit, dy herë kryetar i Bashkisë së Tironës, pjesëmarrës në Kongresin e Triestes (1913) dhe senator (1915), Lexo Me Teper.

Me shkrue të vërtetën nuk asht kurrë vonë… Frida Sadedini (1914 – 2004) nga Fritz Radovani

Me shkrue të vërtetën nuk asht kurrë vonë… Frida Sadedini (1914 – 2004) nga Fritz Radovani Çdo dosje e nji të burgosuni politik asht nji libër antikomunist! Proces – verbal Sot me 17 Maji 1949 Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook