Nyjet-Arkivit për » Fronti i Dytë! «

Fronti i Dytë! – nga Prof. Artan Fuga

Fronti i Dytë!  nga Prof. Artan Fuga Radha e gjërave është e qartë dhe e e pastër si qelibari! Nëse kryeministri bashkohet me dy të tjerët, që nuk duan të shkojnë në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook