Nyjet-Arkivit për » Frederik Uiliam Hasluck «

Kandidati” dhe Shpagimtari i “Kandidati”- t nga Fatmir Terziu

Kandidati” dhe Shpagimtari i “Kandidati”- t nga Fatmir Terziu Pjesë nga libri i Blushit: “Baseni ishte një grumbull njerëzish që jetonin buzë rrugës me shpresën se uji i përroit do t’ua pastronte këmbët. Këtë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook