Nyjet-Arkivit për » Frati Jerzi Popielushko «

Frati Jerzi Popielushko

”…Skllavëria jonë vjen prej fakti, se i nënshtrohemi sundimit të mashtrimit, dhe s’ia çjerrim maskën e as protestojmë çdo ditë kundra tij…!” Jerzy Popieluszko - Martir Polak
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook