Nyjet-Arkivit për » Emile M. Cioran «

Aforisma nga Emile M. Cioran dhe Charles Bukowski

Aforisma nga Emile M. Cioran dhe Charles Bukowski të përzgjedhuna dhe sjellë në shqip nga Jozef Radi Aforisma nga Emile M. Cioran (1911-1995) Detyra e nji njeriu të vetmuem asht të jetë edhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook