Nyjet-Arkivit për » Elie Veisel «

“Të tregosh që s’ke harruar, do të thotë se po fal!”

 “Të tregosh që s’ke harruar, do të thotë se po fal!” nga Jozef Radi 27 janari “Dita e Kujtesës” “…Kurrë s’do t’i harroj ato çaste kur ma vranë Zotin dhe shpirtin tim, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook