Nyjet-Arkivit për » Ekstravaganca «

Midis Ironisë dhe Ekstravagancës… – Pikturë e protestë nga Leonardo Voci

Midis Ironisë dhe Ekstravagancës… Pikturë e protestë nga Leonardo Voci *** Fort i nderuar dhe i respektuar hajdut. Ju lutem ma ktheni pronën time… Ik more mut, mor idiot unë ta kam Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook