Nyjet-Arkivit për » Edmond Shallvari «

Akili: Mburoja e tij legjendare dhe simbolika e saj e veçantë…

Akili: Mburoja e tij legjendare dhe simbolika e saj e veçantë Akili ishte nga heronjtë më të famshëm dhe trima të antikitetit “Vendos tokën, vendos detin, vendos qiejt lart, vendos diellin e Lexo Me Teper.

Fjalia e parë e shkruar e alfabetit më të lashtë e deshifruar – Udhëtim rreth 3700 vite më parë, në botën e Kananitëve

Fjalia e parë e shkruar e alfabetit më të lashtë e deshifruar Udhëtim rreth 3700 vite më parë, në botën e Kananitëve Është e pabesueshme ajo që u zbulua. Kananejtë kishin gdhendur sipas Lexo Me Teper.

Bashkë Poetikisht në Kohë Coronavirusi – Miniantologji spontane 11 poezi – 11 autorë

Bashkë Poetikisht në Kohë Coronavirusi Miniantologji spontane  – 11 poezi -11 autorë Shpend Sollaku Noé u shkruajti në FB: Më kërkuat një poezi për të vazhduar lojën me ju? Po jua postoj dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook