Nyjet-Arkivit për » Drejtësia «

Viola Kaloshi: Rivrasja e Babait tim

Viola Kaloshi: Rivrasja e Babait tim   Viola Kaloshi, vajza e Bujar Kaloshit, vrasja e të cilit iu faturua “Hakmarrjes për drejtësi” e quan një vrasje të dytë pafajësinë që u dha Lexo Me Teper.

Aty ku s’jepet drejtësi nuk ka përparim! Klodi Stralla (fb)

Aty ku s’jepet drejtësi nuk ka përparim! Klodi Stralla (fb) Çeshtja Uli Hënes… dhe Drejtësia Shqiptare!!! “Pas diskutimesh me familjen, kam vendosur të pranoj vendimin e gjykatës së Mynihut në lidhje me Lexo Me Teper.

Victor Hugo
 – Drejtësia

“Të jesh i mirë asht e lehtë, vështirë asht me qenë i drejtë..!”

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook