Nyjet-Arkivit për » Dosja Formulare 793 «

Kush ma vrau Reshit Mulletin…?! – nga Jozef Radi

Kush ma vrau Reshit Mulletin…?! nga Jozef Radi Reshit Mulletin, apo siç e thirrnim të gjithë: Shitin edhe pse me mjaft diferencë në moshë, e kam pasë mik fort të dashtun të Lexo Me Teper.

Lazër Radi përballë propozimit për burgosje dhe demaskim publik – (Dosja formulare 793 – faqet 107-128)

Lazër Radi para propozimit për burgosje e demaskim publik me 23 Tetor 1982 (Dosja formulare 793 – faqet 107-128) . Degës Punëve të Brendëshme Lushnje: Unë qytetari Fiqiri Hoxha me banim në Sektorin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook