Nyjet-Arkivit për » Dorëshkrim «

Dorëshkrimi i nji Poeti dhe nji Poezie të jashtzakonshme – nga Gjergj Jozef Kola

Dorëshkrimi i nji Poeti dhe nji Poezie të jashtzakonshme nga Gjergj Jozef Kola Lajmi i mirë e i bukur në fundjavë… Para vendit të punës në Vjenë, ndodhet nji Antikuar, ku nji burrë Lexo Me Teper.

Një dorshkrim i rrallë prej Frederik Reshpjes, kushtuar dashurisë – “Requiem!”

Një dorshkrim i rrallë prej Frederik Reshpjes kushtuar dashurisë (Sikurse premtova, po sjell të plotë poemthin “Rekuiem” të Frederik Rreshpjes, ruajtur e ofruar me bujari nga miku i tij, Mehmet Bejko. Lexo Me Teper.

“Sekreti i Anglisë” Rikthimi i një dorëshkrimi, mbas 75 vitesh… – rrëfim nga Jozef Radi

“Jozef Radit, ia dhuroj me kënaqësi këtë dorëshkrim, duke e ditur se kjo kopje e vetme, është shkruar nga dora e babait të tij, shkrimtarit Lazër Radi, si kujtim i një pune të Lexo Me Teper.

Lazër Radi – Memoriali II – Shkodra (Dorëshkrim)

Lazër Radi – Memoriali II – Gjurmat e nji Ditari të Djegun Shkodra (Dorëshkrim)

Lazër Radi: Letrat e Klaudias – (Dorëshkrim)

Lazër Radi: Letrat e Claudias (Dorëshkrim) Nuk desha me e përmendë Klaudian në këto kujtime të largëta, sepse s’e kisha ndërmend me i lëndue do plagë shpirtnore që vetëm “erosi” din Lexo Me Teper.

Lazër Radi: Memoriali I – Prizreni (Dorëshkrim)

Lazër Radi: Memoriali I – Prizreni (Dorëshkrim) “Në mjegullnajë t’kujtimeve” Memoriali i Dr. Lazër Radit, përbahet nga tre libra mjaft të randsishëm, të cilët ende s’kanë mbrritë me e pa dritën e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook