Nyjet-Arkivit për » Don Lush Gjergji «

Akademik Aleksandër Stipçeviq (1930-2015), Ilirologu me famë botërore nga Don Lush Gjergji

In memoriam: Akademik Aleksandër Stipçeviq (1930-2015), Ilirologu me famë botërore nga Don Lush Gjergji Me 31 gusht, edhe një humbje e madhe për botën shqiptare, arbërore, vdekja e akademikut dhe profesorit, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook