Nyjet-Arkivit për » Dktatori «

Pse ishte Enver Hoxha një dështim tragjik? – nga Viktor Mark Daragjati

Pse ishte Enver Hoxha një dështim tragjik? nga Viktor Mark Daragjati Enver Hoxha krijoi një sistem që e mbajti Shqipërinë të pazhvilluar për 42 vjet dhe la plagë të rënda në zemrat, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook