Nyjet-Arkivit për » Djalli mbrenda nesh «

Djalli i lshuem mbrenda nesh! – Parabol e huazueme

Djalli i lshuem mbrenda nesh! Parabol e huazueme Një gomar ishte lidhun në një pemë. Shkon djalli dhe e zgjidhi. Gomari vrapoi në ara dhe filloi me shkatërrue të mbjellunat. Grueja e fermerit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook