Nyjet-Arkivit për » Dhuna kundra Grave «

31 herë të thirra Mam… – nga Elona Caslli

Një shkrim që të dhëmb, të përlot por… edhe ta kthen mbrapsh, shiritin e memories dhe kujtohesh se kjo rracë njerëzish që jeton në qendër të qytetërimit, historikisht, femrën e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook