Nyjet-Arkivit për » Dacibaot Shqiptare «

Dacibaot shqiptare dhe demaskimet politike – nga Xhafer Sadiku

  Dacibaot shqiptare dhe demaskimet politike  nga Xhafer Sadiku Besnikët e Partisë së Punës së Shqipërisë, informatorët kryesorë të Sigurimit të Shtetit. Në Kongresin e Pestë, (1966) PPSH bëri program të saj politikën e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook