Nyjet-Arkivit për » Cyril E. Black «

Stavro Skendi, dijetari i kufijve ballkanikë nga Violeta Murati

Stavro Skendi, dijetari i kufijve ballkanikë nga Violeta  Murati “Stavro Skendi është i paarritshëm në të kuptuarit dhe në të shpjeguarit të kompleksitetit që karakterizon vendet ballkanike…“ Janë të rrallë ata studiues që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook