Nyjet-Arkivit për » Charles Burrney «

Mozarti, “Miserer” dhe Memoria e Gjeniut – 250 vjet më parë – nga Lutfi Alia

Mozarti, “Miserer” dhe Memoria e Gjeniut 250 vjet më parë – nga Lutfi Alia 250 vjet më parë, Leopold Mozart dhe djali i tij ëolfgang, ishin në Roma. Ditën e së mërkurës Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook