Nyjet-Arkivit për » Bert Hölldobler «

Milingonat – bota e panjohur e insekteve të punës… Giorgio Dell’Arti

Milingonat – bota e panjohur e insekteve të punës… Giorgio Dell’Arti Në planet, milingonat kanë po të atë biomasë sa dhe njerëzit, ato dinë të bëjnë skllevër dhe zhvillojnë luftra të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook