Nyjet-Arkivit për » Benjamin Bakalli «

Takim në Uashington DC për të përkujtuar viktimat e komunizmit

Takim në Uashington DC për të përkujtuar viktimat e komunizmit Me ftesë të fondacionit përkujtimor për Viktimat e Komunizmit me qendër në Ushington DC të SHBA dhe i shoqëruar nga shqiptaro-amerikani Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook