Nyjet-Arkivit për » Bajern Munchen «

Aty ku s’jepet drejtësi nuk ka përparim! Klodi Stralla (fb)

Aty ku s’jepet drejtësi nuk ka përparim! Klodi Stralla (fb) Çeshtja Uli Hënes… dhe Drejtësia Shqiptare!!! “Pas diskutimesh me familjen, kam vendosur të pranoj vendimin e gjykatës së Mynihut në lidhje me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook