Nyjet-Arkivit për » Austro-Hugaria «

Shqipëria 1911-1914 – nga Romeo Gurakuqi

Shqipëria 1911-1914 nga Romeo Gurakuqi (Botim i vitit 2012, me rastin e 100 vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, Instituti i Historisë Bashkëkohore, pranë UET, dhe Akademia Shqiptare e Arteve Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook