Nyjet-Arkivit për » Arti dhe Artisti «

Detyra e artit dhe e artistit… – nga Jorge Luis Borghes.

Detyra e artit dhe e artistit… nga Jorge Luis Borghes. Detyra e artit është të shndërrojë gjithçka që na ndodh; ta shndërrojë gjithçka në simbole, në muzikë; ta shndërrojë gjithçka në diçka Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook