Nyjet-Arkivit për » Artan Boriçi «

Tufë drandofilesh dhe dy pika lotë për shkencëtarin shkodran, Artan Boriçi – nga Teona Bushati Berdica

Tufë drandofilesh dhe dy pika lotë për shkencëtarin shkodran, Artan Boriçi nga Teona Bushati Berdica Sot, 19 prill 2022. Sot, ditëlindja e Artanit. Po! Sot do t’i uronim 57-vjetorin. Por, nuk arriti ta gëzojë dhe Lexo Me Teper.

Akademia e Shkencave është zgjeruar me 12 anëtarë të rinj, – nga Ardian Civici te Pëllumb Xhufi, ja cilët fituan titullin Akademik.

Akademia e Shkencave është zgjeruar me 12 anëtarë të rinj, nga Civici te Xhufi, ja cilët fituan titullin Akademik Akademikët e rinj janë Ardian Civici, Pëllumb Xhufi, Genc Sulçebe, Arjan Durrësi, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook