Nyjet-Arkivit për » Arlecchini «

11 Poezi… nga Frederik Rreshpja

11 Poezi… nga Frederik Rreshpja Tors Dil nga mbretëria e gurit! Kam kaq kohë që trokas tek mermerët. Njëmijë vjet dhe dymijë vjet. Jemi puthur nëpër iliadhet e vjetra kur lirës i binin homerët. O hënë e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook