Nyjet-Arkivit për » Ardiana S. Prishtina «

Shkolla dhe Shoqëria Jonë*… nga Ardiana S. Prishtina

Shkolla dhe Shoqëria Jonë…* nga Ardiana S. Prishtina nga rubrika e kangëve Arsimi në Kosovë asht në gjendjen që asht, ndër të tjera sepse, krejt po dojnë me dijtë, e me kallxu Lexo Me Teper.

Shënime për albanologun Robert Elsie (29 qershor 1950 – 2 tetor 2017)

Shënime për albanologun Robert Elsie (29 qershor 1950 – 2 tetor 2017)   Kujtesa jonë strehë amshimi… nga Ardiana S. Prishtina Me frymë vjen. Me frymë ikë. Mbrapa len fjalën me ia kndue gjurmët nji Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook