Nyjet-Arkivit për » Andi Bejtja «

Unë Jam Teatri… – Opinione nga Namir Lapardhaja, Andi Bejtja Aleks Kapllaj

Unë Jam Teatri… Opinione nga Namir Lapardhaja, Andi Bejtja Aleks Kapllaj Pushtet i dehur nga Namir Lapardhaja Pushteti i ka çuar në ekstazë. I ka dehur. Nuk ke mundësi të komunikosh me asnjë. Ta Lexo Me Teper.

Grafia e “metaforës” socioreale te poezia e Andi Bejtjes – nga Emrie Krosi

Grafia e “metaforës” socioreale te poezia e Andi Bejtjes nga Emrie Krosi Deshifrimi i numrit të pesëdhjetë të moshës me pesëdhjetë poezi, nuk është rastësi, sepse Krishti ka simbolikën e numrit Lexo Me Teper.

“Lista Agon” nga Andi Bejtja – Letër e hapur ambasadorit Donald Lu, për të drejtën e pagës dhe të fjalës…

“Lista Agon” nga Andi Bejtja Letër e hapur ambasadorit Donald Lu, për të drejtën e pagës dhe të fjalës… I nderuar z. Ambasador i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, i dashur z. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook