Nyjet-Arkivit për » Anatole France «

Prolog për të bukurën dhe fjalën artistike – nga Anton Çefa

Prolog për të bukurën dhe fjalën artistike nga Anton Çefa Qenia dhe qenësia e artit qëndron tek kuptimi dhe vlerësimi i vlerave estetike dhe fillimisht e kryesisht tek kuptimi dhe vlerësimi Lexo Me Teper.

Anatole France (1844-1924) – Historia

“Të gjithë librat historikë që s’përmbajnë gënjeshtra, janë të mërzitshëm për vdekje…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook