Nyjet-Arkivit për » Altin Meçja «

Cikel me Poezi – nga Altin Meçja

Altin Meçja i përket atij brezi të mbas ’90, që koha e ndryshimeve e gjeti ndërsa dilnin me ngut nga sinoret e një adoleshence të vështirë. Shpejt ai u bë pjesë e Lexo Me Teper.

Armiqësia e Ministrisë së Arsimit me Havzi Nelën… dhe jo veç me të – nga Altin Meçja dhe Jozef Radi

Armiqësia e Ministrisë së Arsimit me Havzi Nelën, dhe jo vetëm ndaj tij… nga Altin Meçja dhe Jozef Radi Altin Meçja – Status i datës 22 shkurt 2022 Shfletova tekstet e letërsisë nga klasa Lexo Me Teper.

Janë spiunë! Gjejini dhe i diskreditoni publikisht! – nga Nebil Çika

Janë spiunë! Gjejini dhe i diskreditoni publikisht! nga Nebil Çika E gjeta kush është dhe ku është patronazhistja ime, Elona Musa. Kishe të drejtë Altin Meçja! Mos i neglizhoni, i gjeni dhe bëjini Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook