Sami Frashëri (1850-1904) – Vlera e njeriut

Sami Frashëri (1850-1904)

Sami Frashëri (1850-1904)

“Sikundër, elefantin e vrasin për dhëmbët e tij të çmueshëm,

disa guaska deti i gjuajnë për margaritarët që fshehin brenda

dhe bilbilin e robërojnë për zërin e tij të bukur,

kështu edhe njeriun – të shumtën e herës – e rrezikon vlera e tij e lartë…”

 

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook